Aastaringne uisuväljak

HYDROSEAL OÜ pakub ainulaadset võimalust soetada endale aastaringne uisuväljak, mis sobib kasutamiseks nii sise- kui ka välitingimustes. Pole vahet, kas on suvi või talv, sellel uisuväljakul saab uisutada igal ajal, sõltumata ilmastikutingimustest ja ümbritsevast temperatuurist

Unikaalne atraktsioon

Uisuväljak sobib suurepäraselt paigaldamiseks erinevatesse asukohtadesse, nagu kaubanduskeskused, teemapargid, spordikeskused ja hotellid. Tegu on unikaalse atraktsiooniga, mis meelitab külastajaid igal aastaajal ning pakub meeldejäävat vaba aja veetmise võimalust nii lastele kui täiskasvanutele. See on ideaalne lahendus, et suurendada klientide voolu ja pakkuda lisaväärtust oma äritegevusele.

Uisuväljaku suurus on 98 m2

Uisuväljak müüakse täiskomplektina, sisaldades kõiki järgmisi komponente:

  • Uisuväljaku alusmatt
  • Uisuväljaku põrandapaneelid (suuruses 2000x1000mm)
  • Uisuväljaku piirdeseina elemendid, sh värav
  • Uisud (40 paari uiske, suuruse vahemikus 26–47)
  • Uiskude hoiustamisriiul
  • Uiskude teritaja
  • Algajatele uisutajatele mõeldud tugi (2x pingviini ja 2x jääkaru kuju)

Uisuväljaku hind: 33 500 €/komplekt + km.
Lisainfo saamiseks kontakteeruge: info@hydroseal.ee

Korduma kippuvad küsimused

Kas väljaku paigaldamine on lihtne?

Jah, väljaku paigaldamine ei vaja spetsiaalseid oskusi ja on jõukohane igaühele. Vajadusel aitame aga liuväljaku esmakordsel paigaldamisel nii nõu kui jõuga.

Millisele aluspinnasele saab väljakut paigaldada?

Sobib igasugune aluspinnas, mis on sirge, tasane ja kõva. Kõige paremini sobivad betoon, asfalt, puit, plaaditud jms pinnad.

Kuidas toimub paneelide omavaheline ühendamine? 

Liuväljaku paneelide ühendamiseks kasutatakse tüübel-tapp süsteemi. Tüüblid on valmistatud samast materjalist, mis paneelidki. 

Kas liuväljaku paneelidel tohib kasutada tavalisi uiske?

Jah.

Kas paneele peab kaitsma kriimustuste eest?

Kriimustuste pärast pole vaja muretseda, need tekivad aja jooksul ega mõjuta tehisjää funktsionaalsust. Paneelid on valmistatud väga suure tihedusega materjalist, nii et kriimustused jäävad ainult pinnale ega lähe sügavale paneelidesse.

Kas liuväljakut saab kasutada vabas õhus?

Jah, liuväljak sobib paigaldamiseks nii sise- kui välistingimustesse ning seda saab kasutada peaaegu igasuguste ilmastikutingimuste korral. Tänu ainulaadsele UV-töötlusele taluvad paneelid temperatuurivahemikku -80°C kuni 100°C, ilma et nende pinnavärv muutuks.

Mis juhtub, kui sajab vihma või lund?

Vihm ja lumi ei kahjusta liuväljaku paneele. Ilmastik ei mõjuta tehisjää omadusi ega libisemist, kuid soovitatav on enne kasutamist väljak puhtaks pühkida.

Milline on väljaku hooldusvajadus?

Tehisjääst liuväljaku hoolduskulud on väga väikesed, võrreldes traditsioonilise jääväljaku töö- ja ülalpidamiskuludega. Lihtsalt puhastage väljakut kord päevas tolmuimeja või harjaga. Seejärel puhastage pinda iga 7-10 päeva tagant märgpuhastusmasina pöörlevate harjade või survepesuriga. Kasutada pH-neutraalset vedelseepi.

Kas liuväljaku piiretele saab paigaldada reklaame?

Jah, läbipaistvad piirded on spetsiaalselt loodud reklaampostrite kleepimiseks.

Kui vastupidavad on piirded?

Piirded on mõeldud tavakasutamiseks, st ei ole mõeldud hoki jaoks.

Esita päring

"*" indicates required fields

0
Minu ostukorv